Tankar

Jaha då sitter man här efter en ganska  tråkig dag i skolan, magen full med cocosbollar och salta ess:P och vet inte riktigt vad jag ska skriva, har så mycket jag måste få hinna gjort innan jag ska åka, men jag orkar verkligen inte, har ingen lust. Allt ser ut som faan i Adams rum man kommer knappt in genom dörren, måste städa... men orkar inte, måste packa klart... men orkar inte, måste plugga... men orkar inte... vill sova en stund... men orkar inte, måste skriva ut mitt schema... men orkar inte.
Vissa dagar är bara sånna där jag verkligen inte orkar göra något alls, inte vara social, inte glad, ingenting. Vill bara sjunka ner i ett hål i marken och försvinna ett tag för att sedan kunna komma tillbaka som den glada, sociala och trevliga Hanna som jag brukar vara.
Tror nog att det kommer komma när jag sitter på tåget med min underbara syster, hon är den bästa som finns, hon lyssnar alltid, har alltid något smart att säga. Tycket verkligen synd om dem som inte har någon att luta sig emot när det är lite motigt, jag har flera stycken, Mamma, Pappa, Adam, Elina, Mia, Kim.  Men jag har med åren kommit på att den bästa lyssnaren faktiskt är Flinta, har säger inget dumt som man verkligen inte vill höra, och han lyssnar alltid, sen om har fattar eller inte vet jag inte, men det ser faktiskt nästan ut som om att han gör detta.

Måste bara nu när jag kommer ihåg det att rekomendera alla att se "True Blood" som är en serie som går på Svt 1 varje onsdag kl 22:00. Jag och Adam har kollat första säsongen och är nu inne på andra, jag måste medge att jag var väldigt skeptisk i början men jag gav det en chans och nu är jag fast. Så ge den några avsnitt och se sen vad ni tycker om den:)

Igår var jag, Mia och Philleflopp i stan, jag fick handlat en bh (har ökat en storlek hjälp!!:S), jag införskaffade även i en kalender och ett pennfodral. Jag hjälpte Mia att passa Phille medans hon försökte hitta en festtopp inför Stockholmsresan, men det blev noll, cero kläder för henne, hon får rota i sin garderob.

Det blev visst lite skrivet i alla fall, det är skönt att få skriva av sig ibland, jag har mer att skriva ner men nu har jag de där andra sakerna som jag måste göra men inte orkar:P

//Hanna