skola skola

Nu ligger man i sängen hos Adam, tittandes på Heros... eller mja han tittar, jag bryr mig inte. Dagen i skolan har varit rent förjävlig, engelskan var bara tråkig, svenskan fick vi läsa en text från ett gammalt nationellt prov, prata om det och betygsätta det, i matten ska vi ha prov vecka 47... och jag ligger lite efter då jag varit sjuk, på projektsrbetestiden kändes det bara som om att allt vi gjort har vi gjort i onödan, såå ja allt har varit skit i dag kan man säga.

Men nu börjar jag komma på bättre humör.

Jag vet inte men jag har jätte svårt för att sova nätterna ut, jag drömmer konstiga drömmar. I förrgår natt drömde jag att Sverige krigade mot Irak eller Iran eller nått liknande, och hela min famlij blev dödade, det var bara jag och Elina kvar, men sen helt plötsligt så "återuppstod" mamma och pappa, och vi fick hjälp att fly av amerikanska??!! soldater i en båt med rosa neon ljus runt (alla soldater var tjejer i 15- 18 års åldern). Sen ringde klockan och jag vaknade.
Igår mådde jag inte så bra, jag hade ont i magen, kände mig febrig och så, och det tror jag speglar det jag drömde i natt. Jag drömde nämligen att jag var gravid, och skulle föda, hemma hos Adam i hans säng, fast rummet såg inte lika dant ut som det gör i verkligeheten, men på något vis visste jag att det var i just hans rum. Jag fick en massa värkar, och vattnet gick, men det kom inte någon bebis, jag höll på i dagar, men det kom aldrig någon liten bebis, jag vet att jag inte tyckte det var så konstig då jag inte hade fått en sådan där rund gravid mage, det syntes inget på mig. Jag kommer ihåg att jag tyckte det var jätte skönt att det inte kom någon bebis, Adam med, då graviditeten inte var planerad, men alla andra blev jätte besvikna, som om att jag svek dem. De frös mig ute. De tyckte inte jag var värd något längre, om jag inte kunde skaffa en bebis var jag inte värd något alls.

Jag vet verkligen inte varför jag drömt dessa drömmar, men det är jätte jobbigt verkligen. Hoppas det inte blir en lika jobbig natt ingen.

klockan e halv tio, jag e inte trött, men e för slapp för att hitta på något att göra, så som att plugga eller liknande, så det blir nog att ligga kvar i sängen och mysa med älsklingen brevid.

//Hanna