Sommar, bränna och cider

Vad skönt med sommar, det måste jag ändå erkänna. Sitter just nu framför tv:n och kikar in fotbolls VM. Snacka om att England gör en skitmatch men det var inte det jag tänkte gå in på här nu.

Att det är sommar ute har förhoppningsvis inte undgått någon. Första veckan spenderades på Korfu med min älskling. Veckan var underbar, men sol, bad, god mat och åkturer runt på ön.

Nu spenderas kvällarna på jobbet, framför datorn och telefonluren i örat, runt ringades till folket hemma i stugorna. Adam sysselsätter sig med att bygga om en trampbil till en trampbil med motor på, samtidigt som han renoverar två olika minimoto, mini motorcyklar, om ni inte visste vad det var.

Ååå vad jag älskar min Adam, att vår relation fortsätter att blomma gör mig till den lyckligaste i världen, han är den absolut bästa mannen som finns i mitt liv just nu (ledsen pappsi, men du kommer tätt in på). Självklart har alla relationer upp och nedgångar och våra svänger ganska fort måste jag säga, ena minuten är vi vänner och i nästa är vi i luven på varandra, men det är inget som inte går att lösa. Jag tror att det kan vara ganska bra att jag jobbar lite så vi är ifrån varandra lite, får längta lite efter varandra. Gör man inte det är det nog lätt att inte se det man har som är underbart, utan man ser bara problemen och allt jobbigt. Vi sover faktiskt med varandra konstant, vi äter frukost, lunch och middag med varandra varje dag, vi somnar bredvid varandra varje dag och vaknar bredvid varandra varje dag. Det är helt underbart, jag kan inte säga något annat men att inte få sakna kan vara en saknad i sig ibland, så att jag jobbar är nog bara bra för vårt förhållande.

Stackars Elina har fått sin andra halsfluss på loppet inom en och en halv vecka, hon hann knappt avsluta första antibiotika kuren innan det var dags för nästa, då det inte hade försvunnit tydligen. Så nu ligger hon bredvid mig i soffan och är varm som en kokhet potatis. Stackarn'. Kan inte träna på måndag och ska om en vecka på ridläger med lilla Flinta, vi får bara hoppas att hon blir frisk!

Nu kommer jag inte på så mycket mer att skriva, så ni får ha den bästa sommaren så ses vi snart igen!

//Hanna