Hemma från Sälen!

Nu har vi kommit hem från Sälen, efter en minst händelserik hemresa, som tog några timmar längre än planerat. Då ett haveri med min systers bil drog ut på tiden.

Sälen har varit helt underbart! Vädret har dock inte varit på topp, ingen sol, men massor av snö och minusgrader. Jag orkar inte rabbla upp allt vi gjort. Men i backen och på skidor och snowbord har det spenderats en hel del tid.
Elina gick i snowbordskola och lärde sig åka riktigt bra tillslut. Till och med lilla Philip på två år och 10 månader stod på ett par skidor för första gången!

Som nog de flesta vet tillbringade jag och Adam vår ettårs dag där uppe! Dagen firades med offpist i Lindvallen, våffla och vilse i snöstorm. Kanske inte så som andra skulle spenderat den, men det gjorde vi och det var riktigt skoj!

Jag, Adam och Elina hade en dag bestämt oss för att åka trollskogen, dock valde vi den dasgen då det var som mest blåsigt och snöigt på toppen, man såg inte två meter framför sig och vi var nog lite vilse i pannkakan om man säger så, men vi kom ner helskinnade och en aningen trötta:P

Även julen spenderades där uppe, och gran hade vi, kanske inte den finaste granen vi haft men en gran hade vi i alla fall. Elina och Philip klädde den dagen innan julafton, och den släpades hem i en pulka över snön. Under granen låg det en massa klappar dagen efter, eller ja massor och massor, vi fick ju tänka på att utrymmet i bilen var begränsat. Men jag fick ett USB, ett par mysbyxor, en tröja, ett presentkort på H&M på 300, troser, alla Michel Jacksons album, en huvudmasörs mojäng (se bild nedan) som jag kan rekomendera varm:) och jag och Adam fick tillsammans ett ljus som Elina hade gjort själv, där våra namn och en massa hjärtan fanns i.

Nu ska jag se om det finns någon mat i kylen att laga!

//Hanna