Ledsen

Ja, jag kan erkänna stolt att jag är ledsen... över ett par skor... det kanske låter konstigt men jag är verkligen arg och ledsen på mig själv att jag inte följde min magkänsla och köpte dem förbannade skorna när jag såg dem i våras...

Så här ligger det till. I våras var jag ute efter ett par kilklack sandaler som skulle passa både till fest och vardag. Dem skulle inte vara allt för höga men inte platta heller. Jag hittade dem perfekta skorna till mig, men ville vänta med att köpa dem då jag inte visste hur ekonomin skulle se ut under sommaren. Tiden gick jag jag glömde av skorna mer och mer. Och så i början av denna veckan var jag och min lilla syster (klicka på länken och ni kommer till hennes blogg) på Frölunda Torg för att spana in rean lite. Vi hittade massa bra kläder för inte många kronor.

Efter en välbehövd fika gick vi in på Scorett och där ser jag dem! (klicka på länken och ni kommer till Scorett) Till min stora glädje hade dem sänkt priset på dem, men till min stora sorg finns dem i stolekarna 37, 39 och 41. Jag har 38 på mina skor, men jag vet att jag ibland kan ha 37 i skor om det är högklackat och visst gick det att tränga ner fötterna i dem men det var inte det mest optimala. Så jag gick besviket där ifrån men fortfarande hoppet uppe då jag vet att det ligger 3 Scorett till i stan.

Så i går (lördag) åkte jag och Älskling in till Allum för att fortsätta jakten där. Men där fanns dem enbart i storlek 41 och jag fick till sin stora besvikelse reda på att det närmsta 38:a paret finns i Allingsås och att jag isåfall kan beställa dem till min dörr, men att detta skulle kosta 150 kr extra och att om dem inte passar kan jag byta till ett par andra skor men att jag inte får tillbaka mina 150 kronor.

Jag har letat överallt på nätet om dem finns någon annan stans men icke, dem verkar enbart säjas på Scorett. Märket på skorna kan tilläggas heter Tiamo.

Så nu sitter jag här i all min förtvivlan och vet inte riktigt vad jag skall göra. Inte hittar jag några andra skor heller som är likvärdiga. Ni förstår säkert min frustration... eller inte. Jaja jag slänger in en bild på dem bara för att sprida lite extra salt i såret hehe.

Ni får ha en underbar dag i värmen så skall jag ta tag i min frustration och försöka komma fram till något vettigt!

//Hanna