Valborg

Det var ett tag sedan jag skrev här, men jag har haft fullt upp med pluggandet inför tentan jag hade i torsdags. Som för övrigt gick skit.

Idag ska det tittas på Cortegen som Adam medverkar i (vagn 17), sen blir det mys middag på Jensens Böfhus med familj och Eira! Inget festande här inte hahaha. Adam ska vara på valborgskalaset som Chalmers Festu ordnar. Det är tydligen nordens största inomhusfest med omkring 4 000 personer, åtta barer, pool och hoppborg.

Igår var jag hos mina kära päron en stund, hängde med Elina till stallet. Mac blir bara bättre och bättre, hans galopp och varit jätte svag, han har brutit av och inte riktigt orkat. Jag tror han testar Elina för att se om han kommer undan, så det gäller bara för henne att inte ge sig. Igår gick han riktigt fint, till och med i form vissa delar i galoppen, vilket Elina inte riktigt lyckat med ännu. Så det märks att dem börjar svettsas ihop till ett riktigt bra ekipage. Man hör titt som tätt att det är en ponny med massa kapacitet, hoppas bara Elina hinner plocka fram den innan han blir för gammal, men det tror jag. Snart ska de åka på Pay And Jump, bara för att hon ska få lära känna honom på bortaplan och hur han är när det är lite liv omkring. Men även för att hon ska lära sig att handskas med stressen och nerverna som uppkommer på bortaplan.

Jag och Adam har samlat ytterligare vuxenpoäng! Vi ha blivit med Tassimo, en kaffemaskin som kan göra espresso, latte, te och varm choklad! Den var rabbaterad på Media Markt igår, och latteälskare som jag är kommer jag att spara ihop de där 400 kr som den kostade mig ganska snabbt, med tanke på att en latte på Espresso House kostar 35 kr, och en latte med maskinen kostar 6 kr.

Nej, nu ska jag fixa lite frukos, vilket jag inte ätit än. Fick hoppa från pyamas till kläder snabbt som sjutton i morse då älskling undrade om jag kunde köra honom till Chalmers. Snäll flickvän som jag är ställer jag upp, så nu sitter jag här med en kurrande mage som vill ha mat.

Trevlig Valborg!
//Hanna