Nu var det ett tag sedan

Ja nu var det ett tag sedan jag skrev igen. Det har varit lite mycket att göra. Processer på jobbet och mycket i skolan, då blir det inte jätte mycket tid över till att skriva. Men nu kan jag inte göra speciellt mycket. Jag ligger i sängen med benet i högläge. Mitt knä har nämligen genomgått en liten service. 
 
Som ni säker vet har jag, sedan jag var 5 år gammal, haft reumatism. Jag har under alla åren mått bra och har under största delen av tiden inte behövt äta mediciner. Man har valt att punktbehandla med kortison istället och jag har säkrt sprutat mitt vänstra knä en 20 tal gånger och effekten har alltid varit väldig bra. Fram tills för något år sedan. Jag kunde spruta knät, svullnad och inflammation lade sig, men efter två veckor var allt tillbaka igen. I och med att knät är inflammerat blir det även väldigt ömt vid aktiviteter och likande. Så igår, den 16:e April, genomgick jag en knäoperation där dom gick in med titthål och tog bort inflamerad vävnad. Dom kikade även på minisken, ledband och bråsk vilket såg bra ut! Så nu får vi se om denna service hjälper tillsammans med lite sjukgymnastik. 
 
Operationen gick bra och smärtan är nästan obefintlig, men det har blött en väldans massa. På vägen hem blödde jag ner hela bilen, trapphuset och mina kära skor fick en fin röd färg. Tydligen är det normalt och det mesta är koksalt, lokalbeövning och kortison som åker ut. Så idag fick jag åka tillbaka till sjukan där dom fick lägga om förbanden, så nu hoppas vi på en blödfri kväll!
 
Det bästa med att vara invalido är att man kan bossa runt med alla andra! Sköterskan var taktisk och sa, lagom högt så sambon hörde, att dammsugning, tvättning och matlagning inte får ske förens om 6 månader. Tyvärr ville han inte tro detta så att övertala honom blir nog svårt. Men han har hjälpt till väldigt mycket under gårdagen och idag. Vad skulle jag göra utan honom? 
 
Nu ligger jag i sängen, knäpper med fingarna och vips så kommer matleverans! Thai blir det idag!