Så jävla trött

Nu ska jag skriva av mig ilska, ilska på allt, på tiggare i Göteborg, på folk som inte plockar undan efter sig och på fjortisar som visar röven och beter sig allmänt illa.

Nu kanske ni tycker att jag låter som en gammal tant, men då får ni fan tycka detta, I don´t care.

Allt börjar med att jag glad och trevlig beställer min Big Mac co. och sätter mig på en soffa på Mc Donalds i brunnsparken, och rätt som det är när jag sitter där kommer en liten kille i 12 års åldern fram till mig med en ros som han sticker upp i ansiktet på mig, och en lapp där det säkert stod något i stil med "Hjälp mig eller min familj,.. operation,,, bla bla bla.." utan att varken se killen i ögonen eller läsa lappen skakar jag på huvudet och tänker stackare skickar tiggarligorna i Göteborg runt killar i 12 år åldern för att människorna ska få mer sympati för dem?

Då kommer det en andra kvinna, men en skiten mugg med lite mynt i och skakar den under näsan på mig, samtidigt som jag försöker njuta av min måltid, hon mumlar något på ett språk jag inte förstår, jag ser inte heller denna kvinna i ögonon då jag skakar på huvudet och försöker äta min hamburgare.

Efter kanske en halv minut kommer sedan ytterligare en kvinna fram med ett barn i en hyffsat bra och stabil barnvagn och räcker fram en lapp om något som jag inte läste och bad om pengar, även denna gången skakade jag på huvudet.

När jag sedan går där ifrån ser jag dessa tre personer uppslutna tillsammans och med ett leende räknar de sina pengar.

Under hela denna "trevliga" tiden på Mc Donalds upplevde jag även två andra saker som jag blev så frustrerad över. Det ena var en utländsk kvinna som frågade om det var ledigt brevid mig i soffan då det var ganska fullt i returangen, med ett leende på läpparna svarade jag: "Visst" Kvinnan sätter sig ner med sin coola, börjar dricka och helt plötsligt reser hon sig och går där ifrån och låter sin skit och skräp ligga kvar. VARFÖR plockar man inte undan efter sig? 
Jag börjar mer och mer få en känsla av att min syn på invandrare blir skev, inget jag gillar alls, men när mer än fyra incidenter på minder än tio minuter händer och ingen av de inblandade är svenskar är det kanske inte så konstigt.

Den sista och femte incidenten som skedde under detta besök på Mc, var följande:
Tre tonnårstjejer i 14 års åldern kommer in, ingen av den har svenskt ursprung. De tre tjejerna är rå sminkade, har tröjor som slutar ovanför rumpan och leggings till detta. De kommer in, tränger sig före, knuffas och ropar genom hela resurangen till sina kompisar som står utanför. VARFÖR? Är frågan jag ställer mig igen. Kan det vara så att man som barn till utländska föräldrar är så förtryckta i hemmet så de tar ut allt på allmänheten? Men får man inte lära sig att man inte beter sig så bland andra folk?

Nej nu ska jag sluta innan jag säger för mycket dumt. Det finns svenskar som inte kan bete sig heller ska jag bara tillägga.

//Hanna