Ligger lite på Is

Som ni kanske märker så ligger denna bloggen lite på is för tillfället. Det händer inte så mycket roligt i mitt liv just nu som jag vill dela med mig av. Inte för att det är tråkiga saker som sker, utan jag har inget att skriva om helt enkelt.

Min vikt värkar ha stannat på 72,5 kilo. Och just nu kan jag inte göra så mycket åt det. Jag kan inte äta annorlunda, då jag bara får äta flytande. Jag dricker bara vatten. Inte ens mixad glass med bär dricker jag. Så enda sättet för mig att gå ner mer i vikt just nu är att träna. Och detta får jag inte förens om 4-5 veckor på grund av operationen. Man vill att ben, sår, muskler, senor och nerver skall ha läkt ihop ordentligt innan man börjar med någon fysiskt krävande aktivitet igen. Så jag få som det är nu bara vänta och hoppas på att det trillar av lite gram då och då. 

Visst kan jag ut och gå kortare rundor. Men då vill jag ha med mig någon ifall jag skulle böra må dåligt. Vill gärna inte trilla och bryta allt. Dessutom blir jag ganska anfådd efter att vart ute och gått en stund, och att andas snabbt genom en pollennäsa är inte det lättaste. Och försök att flåsa med tänderna ihopsurrade med gummiband så förstår ni nog varför denna aktivitet inte är den som jag gör dagarna i ända. 

Nej nu skall jag ta tvätten som väntar på mig. Sen blir det till att fortsätta städa. Det är också motion. Right?
//Hanna