Inte så aktiv

Som ni kanske märkt har jag inte varit så aktiv här på väldigt länge. Följande småsaker har hänt:

Jag har sålt Flinta han står kvar i samma stall men med nya ridsugna ägare. Det är en mamma och dotter på 19 år som äger honom nu och långa turer i skogen och snabbar vändor på ängarna är det som väntar honom, inga mer jobbiga och krävande dressyrpass:)

Jag ska genomgå en käkoperation som kommer genomföras i maj 2012. Sex tänder är dragna en kvar att dra ut, tandställningen har jag haft sedan slutet på augusti och resultaten syns tydligt.

Elina blir förhoppningsvis häst ägare då vi insett att Elina vill sattsa på hoppningen. Vi har letat häst sedan i sommras och har hittat en helt underbar ponny som vi besiktigade innan jul men som inte gick igenom, så nu väntas ombesiktning i morgon, håll tummarna.

Jag och Adam har varit tillsammans i två år. Tiden går fort när man har roligt sägs det och det stämmer verkligen, tiden med Adam har verkigen rusat iväg och jag är lyckligare än någonsin. Att träffa sin drömprins är verkligen helt underbart!

Jag har börjat studera i Borås på programmet Opus (organisations och personalvetare i samhället) som ska leda mig till personalchef någon gång i framtiden. Jag bor fortfarande kvar i Göteborg och pendlar fram och tillbaka mella städerna som går helt okej enligt min åsikt.

Nu kallar maten, lax i ugn med potatismos och kryddade tomater i ugn:)

//Hanna