Hemma hos Mor och Far

Då var man hemma hos mor och far, antagligen för hela sommaren, dock kommer vi göra små besök ibland och sova ut i en skönare säng hahahah.

Det är lite, eller ganska mycket skönare att bo i en villa under sommaren, än en varm lägenhet med konstant festande grannar.

Idag har jag spenderar dagen i stallet med Elina. Hon hopptränade och hoppade nästan 1,10 cm i kombination. Det går frammåt hela tiden. Hon utvecklas i en enorm fart, undra var detta ska sluta? På toppnivå hoppas vi:)

Efter vi kom hem från stallet drabbades jag av extrem huvudvärk. Det var som ett konstant tryck bakom höger öga, trotts en huvudvärkstblett, mat och dryck i magen försvann det inte. Jag hade så ont i huvudet att jag mådde illa. Så jag tog ytterligare en värktablett och gick och lade mig, sov i tre timmar och vaknade vid halv sex av att verken hade försvunnt. Snacka om glädje:)

Sen hjälpte jag mamma att förbereda middagen, Tacos. Det blev till att hacka grönsaker och riva ost. Det slog mig när jag stod där och hjälpte till att det inte alls är lika jobbigt att hjälpa till med mat och liknande längre som det var när man bodde hemma, och jag atar att det är på grund av att man själv måste göra det varje dag hemma. Det har liksom blivit en del av livet, innan var det bara något som mamma och pappa gjorde.

Jag hade önskat att jag hade pluggat mer i dag, men motivationen har varit som bortblåst, så jag hoppas att jag känner av stressen mer inför tentan imorgon och sätter mig och pluggar mer.

Jag ska nu sluta med mina p piller. En av anledningarna är för att jag blir mer och mer lätt irriterad, mitt humör svänger på sekunden, sen finns det andra anledninar som jag inte anser att jag ska ta upp här, plus att jag ätit dem i lite mer än två år och att stoppa i sig massa hormoner är inte det bästa för kroppen... Jag vet dock inte hur jag ska fortsätta sen, om jag ska pröva något annat preventivmedel eller om jag ska hålla upp... Vi får se hur länge Adam klarar av att stå ut hahaha. Jag funderar på spiral, men jag har hört att detta kan göra väldigt ont att sätta in och att man helst ska ha fött barn. En sak som jag verkligen gillade med p pillrena var att man kunde styra mensen. Jag hade sån extrem mensverk innan p pillren och den avtog nästan helt efter. Så jag hoppas inte på att den kommer tillbaka.

Nej nu ska jag snart krypa till kojs och sova :)

//Hanna