Solig Fredag!

Kan det bli bättre? Jag lite tror jag, om jag hade varit klar med den här förbaskade hemtentan, då hade allt varit på topp!
 
Igår skrev jag nog min snabbaste tenta någonsin, hela 1 h och 30 min tog den. Jag svarade på allt och är ganska nöjd med mina svar dessutom. Om det tyder på att det var en väldigt lätt tenta, eller om jag kunde allt, det får ni välja själva haha. Jag kan ju dock meddela att jag nog aldrig pluggat så lite till en tenta som denna. 
 
Idag knåpar jag hemtenta som sagt, mindre kul. Och sådär väldans jobbig är den med. Men det är bara att göra det! Helgen lär även den bestå av hemtentaskrivning. Kul!
 
Jobbet rullar på bra och jag stormtrivs! Då nästan allt är konfidenciellt kan jag inte säga så mycket mer än ni som är sugna på jobb bör hålla utkik på hemsidan!
 
I övrig fördriver jag min tid genom att kika på hästar. Åhhh vad jag är sugen på att köpa en nu, speciellt när värmen sakta kryper sig närmare och leran i hagarna snart försvinner! Men en häst kostar pengar och pengar är det ont av när man är student. Fick dock tillbaka på skatten såg jag! Sommaren är räddad i år igen haha! 
 
Nej nu ska jag läsa vetenskapliga artiklar igen, eller ja, intala mig själv att det är det jag bör göra i alla fall!