torsdag

Efter att ha pratat fram och tillbaka med Telia bestämde jag mig för att ta ett nytt nummer. Så ni som vill ha det får höra av sig. Jag har nu Abonemanget Telia Mobil Max 25, där detta ingår.
  • 5000 fria sms/mån (inom Sverige)
  • 0 kr/min till Telias mobilabonnemang
  • 49 öre/min till övriga mobilabonnemang
  • 49 öre/min till fasta nätet
  • 99 öre i öppningsavgift
  • 49 kr/månad
Så alla som har telia: nu kan vi prata riktigt länge. Min nya telefon är min ögonsten, jag är helt överlycklig. Telefonen heter HTC Desire HD, om nu trycker på texten ska ni nog komma rätt. Den är rätt stor, eller mja väldigt stor, så vill du ha en smidig och liten telefon är den dock inte att rekomendera. Men vill du ha en telefon som har allt, 8 megapixelkamera, gps, video och bild i HD, 4,3' skärm och mycket mycket mer så tycker jag att du ska ha denna:P Den är dessutom väldigt lätt att kopppla in till datorn.

Igår var jag en sväng på stan och köpte två par leggings av märket Pieces Accessories som ser ut som byxor med fickor på rumpan och sömmar på rätt ställen, så nu kan man ha på sig tighta "byxor" som är sköna. Färgerna fick bli svart och millitärgrön och till detta en stickad tröja i brun/guld/Beige av märket Only.

Sen efter det körde pappa mig till Torslanda Vårdcentral där de skulle spruta in kortison i mitt knä som svullnat upp. Jag hat tappat räkningen på hur många gånger detta faktiskt har gjorts och det är alltid i vänster knä ska tilläggas. I går hade jag, efter kortisonet, jätte ont i knät vilket jag inte brukar ha efteråt, men jag tror att det har och göra med att det var så extremt svullet denna gången. Så om några dagar ser mitt knä normalt ut igen!

Idag kom vi igång med den nya kursen Psykosociala Aspekter, den ska bli väldigt intressant. I dag fick man sig en tankeställare om man verkligen vill syssla med detta i framtiden eller inte. Vi hade som uppgift att iscen sätta ett svårt samtal man kan behöva ha med en person, det kan handla om att personen har HIV, missbruk eller att perosnen inte klarar av sina arbetsuppgifter. Dessa samtal fick vi träna på gentemot våra klasskamrater. Det är ju givetvis inte så här det går till i arbetlivet med det kan vara skönt att få provat på det i alla fall, så man inte får sig en chock sen.

nej nu ska jag sova en stund tror jag... eller fixa med min personliga presentation som jag ska ha med mig på min antsällningsintervjuv jag ska på den 1/3

//Hanna