Jaha!

Nu sitter jag här och har inget att göra... eller mjo.. det har jag egentligen men vill inte:P

Jag måste börja med att skriva av mig från igår. Jag måste ha universums bästa pojkvän. Han kom hem tidigare än mig från skolan i går, onsdag, och då hade jag frågat honom om han inte kunde börja med maten så det inte skulle bli så sent. Med en viss förhoppning i kroppen öppnar jag dörren till lägenheten på kvällen och det luktar mat!! Inte nog med det, den var klar dessutom! När vi sätter oss vid bordet som var väldigt fint dukat med vikta servetter och levande ljus ser jag en påse med chokladpraliner formade som hjärtan. Åååå jag som älskar choklad.
Jag trodde jag skulle smälta lika mycket som maten gjorde i munnen.

Till alla er som inte känner oss kan jag säga att detta är inte något jag upplevt under det året vi har varit tillsammans, men bättre sent än aldrig;)

Sedan blev det mys i sängen framför Chuck, med choklad och cola. Resten får ni lista ut själva!

Över till hur dagen hittils varit, Adam har inte kommit hem än, jag har suttit och slappat framför dator och tv sen jag kom hem från skolan. Och usch vilken tråk dag det har varit. Jg har varit så trött så jag nästan sommnat flera gånger. Börjar känna av en förkyldning i kroppen, och framför allt halsen. Hoppas det försvinner.

När jag sitter på vagen på väg hem inser jag att alla äldre personer jag ser har sådana saker på skona man kan sätta på så att de inte halkar, en klapp på axeln till alla äldre som inser att de inte är lika alerta och ungdomliga i kroppen längre. De har antagligen skonat många ben i deras kropp denna vinter! Och framför allt gjort så att de på aktuen kanske har lite mindre att göra:)

Måste bara säga att första avsnittet på sista säsongen på Andra avenyn var helt otroligt bra!

//Hanna