Depends Gellack- Recension

Var ett tag sedan jag skrev här och tänkte faktiskt skriva en recension eller ge ett litet tips till alla där ute! 
 
Som många av er kanske vet så hade jag länge och väl lösnaglar gjorda av akryl. Jag älskade mina naglar, det gjorde mig liksom mer finare. Men på grund av ekonomin och det faktum att det var ganska opraktiskt att ha dem tg jag bort dem ett tag, men suget blev för stort och jag valde att göra nya. Hade olika färger och former ett tag men så insåg jag ytterligare en gång att detta var fruktansvärt dyrt och opraktiskt, så dem fick tyvärr stryka på foten. 
 
Efter detta har jag strävat efter att hitta ett nagellack som sitter bra och som man inte behöver vänta i sju svåra år innan det skall torka. Jag har letat efter ett nagellack som bevarar glans, som inte flagar sig och som faktiskt inte skadar mina naglar. För tro det eller ej men mina naglar har blivit sämre av vanliga nagellack, dem liksom flisar sig och är jobbiga. Detta letandet har nog resulterat i att jag har omkring 50 olika nagellack. 
 
Men nu tror jag att jag har hittat lösningen på mitt problem! Depends Gellack! Jag köpte startkittet på Kicks, kostade omkring en 500 lapp. Men då ingår allt för att du skall kunna komma igång. Bland annat så får du den så viktiga LED lampan. Här hittar du mer info om just startkittet. Vill man ha färg på sina naglar får man köpa till speciella gellack färger, jag köpte tre stycken från Depend i samma veva och dem skostade 79 kr st på Kicks. 
 
Nu har jag testat det i två veckor och jag är verkligen super nöjd! Visst, det sitter inte likna länge som på salong, men det sitter betydlige längre än vanlig lack. Första gången jag gjorde så satt det i en vecka, sen valde jag att ta bort det då det började flagna lite sakta. Detta sett/färg har jag haft nu i en vecka och jag har bara strukit på topplack en gång idag torsdag, och dem ser fortfarande som nya ut! 
 
 
Jag var lite fundersam på om man var tvungen att ha depends gellack till den lampan som jag fick med i startkittet, men jag googlade lite och det verkar inte som om att det skall vara några problem att ha andra gellack, bara dem är möjliga att ta bort med rent aceton. Så nu kommer det snart dimpa ner 12 lack till i brevlådan! 
 
Borttagningen av lacket är lite krångligare och tog mig en liten smärre evighet, men just nu tycker jag att det är värt det! Så vill ni ha fina naglar rekommenderar jag verkligen Depens Gellack! Har ni några mer frågor om det så är det bara att kommentera så svarar jag i ett annat inlägg så småning om kanske! 
 
Kram