Underbar

Har du någon som ligger och klappar dig på huvudet tills du somnar om du inte mår bra? Har du någon som saknar dig bredvid sängen om du inte ligger bredvid? Har Du någon att sakna om denna person inte ligger bredvid dig i sängen? Har du någon som hälsar dig välkommen hem med ett brett leende på läpparna och en puss? Har du någon som säger hej då med sorgsna ögon och en puss på munnen och en omfanning?

Det har jag!
Den personen heter Adam och har varit den mest underbaraste personen i mitt liv det senaste 1,5 åren. Vi har delat glädje och sorg, skratt och gråt, gräl och kärlek om vart annat, men vi håller ihop i vårt och torrt.

Adam är enligt mig den mest underbaraste pojkvän man kan ha.

Att få åka till Korfu med dig Älskling och fira min student helt för oss själva vart helt underbart. Att få fira våran ett års dag i snörstorm uppe på Lindvallens berg var också helt underbart, att få äta den där underbart goda våfflan och dricka den varma chokladen i våfflestugan på vår ett års dag var helt underbart. Att få åka till High Chaparall med dig var helt underbart. Att få åka skidor med dig i sälen en hel vecka var helt underbart. Att få ha firat två jular tillsammans har varit helt underbart.

Att få vakna och se dig sova bredvid mig är helt underbart. Att få se dig le är en stor gåva. Att få känna dina läppar mot mina är helt underbart. Att få känna dina armar kring min kropp är helt underbart. Att känna dina fingrar genom mitt hår är helt underbart. Att känna dina läppar på min rygg på morgonen när jag vaknar är helt underbart. Och detta upplever jag varje dag! Inser du då vilket underbart liv jag lever med dig?

Du är mitt allt Adam. Att få planera mitt framtida liv med dig och att få dela lägenhet med dig ser jag fram emot med glädje.

Att två själar träffas över nätet och sedan håller ihop över ett och ett halvt år? Det kallar jag underbart!

Jag älskar dig och kommer alltid att göra!
Puss