Ojojoj

Hmm... mitt uppdaterande är ju inte det bästa just nu. Skolan och jobbet har för nuvarande tagit över mitt liv. De senate två dagarna har det vart att gå upp, frukost, skolan, jobbet, hem och plugga i 20 minuter och sen sova. Så att bloggen har fått komma i typ 353:e hand är kanske inte så konstigt.

Och det blir nog inte bättre den kommande veckan... det väntas nämligen hemtenta på fredag till på tisdagen veckan efter, så då kommer jag sjunka in i böckernas värld och kommer ut på andra sidan tisdagen den 8 november igen, ses då:)

I helgen skall jag till stallet och hälsa på lite, Kaxe och Penne Pastan (smeknam på Mac = mackaronen = penne pastan) skall bli av med lite hårbeklädnad igen. Håret växer fortare på dem än vad håren på benen hos människan gör. Dock blir vi inte pisseblöta av svett pga för mycket hår... tur är väl det hahaha.

Imorgon skall vi presentera ett arbete som vi suttit med hela denna veckan... det blev 4 sidor långt och uppgiften omfattar 0,5 p... ni som läser på högskolan förstår säkert min frustration över läraren som vill klämma in massa intressant i ett arbete som är stort som en hemtenta på enbart 0,5p... morr.

Nej nu skall jag hoppa in i duschen, borsta tänderna och sova... dock inte samtidig

//Hanna